18 December, 2017

Back in Business

campulung-online

În urmă cu aproape opt ani, porneam la drum cu prima publicaţie online din Muscelul istoric. Câmpulung-online.ro a fost la momentul acela o activitate de pionierat, o descărcare jurnalistică în mediul virtual a unei realităţi din zona de la poalele Mateiaşului.

Cititorii din lumea întreagă au putut vedea atunci pentru prima dată, în timp real, ce se întâmpla în centrul Câmpulungului. Reacţiile venite din Australia, Canada, ori Japonia au fost extrem de pozitive. Am avut şi corespondenţe din Spania, sau Belgia.
Din păcate, pentru o perioadă activitatea Câmpulung-online.ro a fost suspendată, motivele fiind parţial imputabile nouă, ori vremurilor pe care le trăim. Dar, aşa cum se spune că “ceea ce nu te omoară, te întăreşte”, ne exprimăm speranţa şi totodată hotărârea de a reveni mult mai acizi, mult mai tranşanţi, mult mai digitalizaţi. Vom avea şi câştiguri în ceea ce priveşte conţinutul audio-video, după cum ne propunem să ridicăm mult mai ferm vălul de pe ochii publicului.

Cu alte cuvinte, nu vom ezita să spunem dacă în ţărişoară se face o politică “de căcat”, de către nişte politicieni căcăcioşi. Nu vom inceta să adresăm întrebări despre felul în care este gestionat banul public, despre cine fură, cât şi de ce, despre cum este alterat traiul nostru de zi cu zi. Aşa să ne ajute Dumnezeu !

About The Author

Related posts

Leave a Reply