18 December, 2017

Muscelul se pregăteşte, dar se mai şi poticneşte

muscelul

Echipa antrenată de Alexandru Popovici continuă perioada de pregătire dinaintea reluării campionatului. După săptămâna de forţă petrecută la Cabana Voina, perioadă gândită pentru acumulări fizice, C.N.Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung a susţinut şi câteva jocuri amicale.

În prima întâlnire, muscelenii au fost surclasaţi net de C.S. Mioveni, echipa lui Claudiu Niculescu câştigând cu 5-0. Cel de-al doilea joc test, desfăşurat în compania colegei din lia III-a SCM Argeş Piteşti, a fost terminat înainte de pauză. După cum nota site-ul sportinmuscel.ro, în mintul 37, la o intrare mai în forţă a lui George Mihăilescu spiritele s-au încins iar brigada de arbitri a pus punct întâlnirii.

Noutăţile faţă de finalul lui 2014 sunt Robert Andrei Păun- venit de la C.S. Mioveni, Ionuţ Ion – venit de la Atletic Bradu şi Andrei Panait – jucător care a mai evoluat pentru FC Argeş, SCM Argeşul Piteşti, CS Mioveni, iar ultima oară a jucat la Farul Constanţa.

La capitolul plecări se în scriu Ionuţ Burnea – înregimentat de Marius Şumidică la Concordia Chiajna, Adrian Tănase – care a semnat cu Viitorul Axintele, în timp ce situaţia transferului atacantului Moise Măzărache la C.S. Mioveni este încă neclară. (sursa www.sportinmuscel.ro)

About The Author

Related posts

Leave a Reply