18 December, 2017

Nu vrea nimeni să cumpere F.C.Argeş ?

nicolae-enoiu

În luna iunie a anului trecut, administratorul judiciar al echipei F.C.Argeş, Nicolae Enoiu îşi exprima intenţia de a obţine cca. 900.000 de euro pe brandul echipei din Trivale. Săptămâna trecută, urma ca brandul să fie scos la licitaţie pentru suma de 311.000 de euro. Asta datorită faptului că până în prezent nimeni nu şi-a exprimat intenţia de a achiziţiona ceea ce a mai rămas din gloria echipei lui Gicu Dobrin. Dacă nu se va gasi nici un ofertant timp de trei săptămâni, preţul va fi redus cu 5%, iar apoi cu încă 5%.

După falimentul echipei patronate de Cornel Penescu, Piteştiul are trei echipe care evoluează în alb-violet, dar nici una nu a intrat la sufletul microbiştilor argeşeni.

Academica Argeş, echipa de liga II-a venită de la Clinceni se bucură parţial de sprijin din partea autorităţilor – nu şi de cel alfanilor; SCM Argeş Piteşti echipa de liga a III-a nu adună spectatori la meciurile de acasă nici cât o echipă sătească, iar echipa înfiinţată de fani – F.C.Argeş 1953 – evoluează în liga IV-a dar trupa nu are suport financiar corespunzător pentru a face performanţă.

În acest sumbru peisaj fotbalistic, cine să se încumete să investească câteva sute de mii de euro, pentru a porni de jos o reconstrucţie dureroasă ?

About The Author

Related posts

Leave a Reply