18 December, 2017

”Şi cum se schimbă unii-n curve, nici nu-ţi vine să crezi„

vosganian

Mai deunăzi, l-am urmărit cu stupoare pe marele Varujan Vosganian cum s-a umilit în faţa colegilor săi senatori, invocând toate cele creştineşti – Biblie, Dumnezeu, Duhul sfânt, alea, alea – implorându-i să nu-l lase să răspundă în faţa procurorilor pentru faptele de corupţie care i se impută. Miloşi, majoritatea senatorilor – între care un mare număr de membri ai “marelui Partid Naţional Liberal” – i-au oferit protecţia, votând “cu bilele ascunse” împotriva cererii procurorilor DNA.

Ce a făcut a doua zi candidatul propus pentru premiul Nobel ? A anunţat printr-o postare pe blogul personal că-şi bagă picioarele în doctrina liberală şi în moştenirea Brătienilor şi pleacă din PNL. Cel mai probabil se va alătura glumei de partid înfiinţat de Călin Constantin Anton Popescu “Moliceanu”.

Un alt exemplu de “matroană” din sânul PNL este argeşeanul Andrei Dominic Gerea. Pentru Dominic nu a contat că PNL-ul l-a făcut o dată ministru – poate cel mai prost ministru din istoria post-decembristă a României – a fost suficient să-i fie fluturată perspective de a-şi înmuia din nou degetele în mierea puterii, că a şi sărit în barca aceluiaşi Partid Liberal Reformator.

Cine urmează ?

iani popa

Din surse neoficiale, dar demne de luat în considerare, se pare că următorul şobolan care intenţionează să părăsească marele PNL este tot un argeşean, senatorul de Muscel, Iani Popa. Cel supranumit în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare “nesimţitul numărul unu din politica argeşeană” – spun aceleaşi surse – că nu va mai face escale prin partidul lui Moliceanu, sau prin antecamera UNPR-istă, ci va sări direct în PSD.

Vi se pare demn de Kafka ?

Mie mi se pare mai degrabă că este exact în tonul celor de la BUG Mafia: “Şi cum se schimbă unii-n curve, nici nu-ţi vine să crezi”…

About The Author

Related posts

Leave a Reply